Monday, June 14, 2010

mari bersabar

baru seminggu lebih aku di sini.memang aku xtahu apa2.bukan bidang aku.aku cuma ada minat.kerja ni memang mencabar.bukan aku seorang aje rasa macam tu.kami 9 org rasa macam tu.

aku sebenarnya jenis xpeduli tekanan.aku boleh kerja tanpa emosi.tetapi di sini aku sedikit tertekan.semua orang kata aku masih baru,memang macam tu.orang baru memang nervous agaknya.

tapi mungkin sebab aku selalu rasa aku betul,agak kecewa bila kerja di edit bos.rasa macam bodoh nak mampos xtahu menulis.kecewa dow.serius.

kecewa bila kita tengah cuba,orang lama potong kerja kita.memang la aku terhegeh-hegeh.benda pun xtahu kat mana,bagi la aku cari sekejap.

nasib baik kami budak2 baru agak terbuka berbincang sama sendiri.dan brader2,akak2,bos2, & juga orang2 dari company lain yang boleh dikatakan baik.biasalah mesti la juga ada yang xberapa.mana2 pun sama.nak2 pulak aku takde ciri2 kiut yang boleh buat orang sejuk mata.

aku enjoy keluar buat assignment.tengok orang.jumpa orang.cakap dengan orang.nak2 pulak orang besar tapi kool.boleh lepak minum teh tarik hisap rokok sama walaupun umur dan darjat jauh berbeza.seronok dan syukur masih ada orang macam tu.

semoga apa yang aku buat ni betul.kalu xbetul moga2 dapat petunjuk.amin.

2 comments:

  1. derr gua tgh sabar ni.klu x lama dah gua cabut sambil maki hamun.haha

    ReplyDelete